avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 511 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Pot vind cota parte din mostenirea dupa tata?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Pot vind cota parte din mostenirea dupa tata?

Tata a murit.suntem 4 frati si mama. Avem certificat pe cota de mostenire din apartament dupa tata. Pot sa dau partea mea unuia dintre frati in schimbul unei sume de bani? Mama poate sa vanda partea ei unui singur copil? Multumesc
Cel mai recent răspuns: Gabriel Klein Kiritescu , utilizator 23:09, 27 Octombrie 2018
Fiecare poate să dispună cum dorește de cota sa din moștenire.
Buna seara,
DA, puteti dispune cum doriti de acea cota.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am nevoie de ajutor, sunt disperata !!!! Lian Iacob Lian Iacob Va rog sa-mi spuneti cum as putea scoate la vanzare apartamentul, care apoi sa-l impart in mod egal cu mama si sora mea, succesiunea nu este facuta de la ... (vezi toată discuția)
Moștenire, vânzare de către unul dintre moștenitori ivanvintilica ivanvintilica Un apartament 68mp ramas mostenire de la tata. Masa succesorala facuta.Mostenitori eu, mama, fratele meu. Mama doreste sa vanda apartamentul. Poate ? (vezi toată discuția)
Buna seara, am nevoie de parerea unei persoane juridice. in legatura ... Vio 66 Vio 66 Buna seara, Am nevoie de parerea unei persoane juridice. In legatura cu o mostenire. Noi am fost trei frati,doi din prima casatorie si al treilea din a doua ... (vezi toată discuția)