avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 787 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Contract Vodafone
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Contract Vodafone

Se poate rezilia un contract, care prezinta erori de formulare, cu vodafone, in 24 de ore de la semnare, fara plata unei taxe? Multumesc pentru consiliere.
Ultima modificare: Duminică, 28 Octombrie 2018
managerul, utilizator
Cel mai recent răspuns: Raluca Dudescu , Consultant managementul calitatii 02:11, 28 Octombrie 2018
Daca sunteti pers. fizica si ati incheiat contractul la distanta, da. Daca ati incheiat contractul in magazin iar acesta incalca prin erorile de formulare legislatia privind protectia consumatorilor, atunci iar poate fi posibil - depinde de erori.

Formularea intrebarii dvs nu ne permite sa cunoastem elemente esentiale. Pentru un raspuns concret este necesar sa expuneti speta mult mai clar.

Va recomand si sa va adresati Asociatiei pt protectia consumatorilor, in scopul indrumarii legislative -gasiti online site-ul si datele lor de contact.

managerul a scris:

Se poate rezilia un contract, care prezinta erori de formulare, cu vodafone, in 24 de ore de la semnare, fara plata unei taxe? Multumesc pentru consiliere.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme cu un magazin online dan23 dan23 Nu stiu daca am postat in sectiunea indicata da fiind nou nu prea stiu exact unde sa postez:Problema suna cam asa un magazin online:[b]www.vodafone.ro[/b] un ... (vezi toată discuția)
Contract vodafone rudy76 rudy76 As vrea sa stiu daca sub incidenta oug 34/2014, Intra si contractele prestari servicii de date,semnate in magazinele vodafone,atata timp cat nu am primit toate ... (vezi toată discuția)
Clauze de reziliere. D.N.Gabriel D.N.Gabriel Buna ziua! Sunt abonat Vodafone si după expirarea unui contract de 24 de luni am facut o prelungire a acestuia pe 6 luni de zile. Acceptul prelungirii ... (vezi toată discuția)