avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1121 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Doresc sa lepad facultatea .
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Doresc sa lepad facultatea .

Salut ,așa o întrebare,Daca sunt student și am intrat cu bursă, dar nu am primit încă din ea căci sunt anul I, pot să scap de ea în favoarea altui student printr-o cerere sau ceva? Eventual vreau să lepad facultatea și nu prea vreau să plătesc ceea ce nici nu am văzut în ochi.Sau daca fac să mă exmatriculeze, doar nu mă mai prezint la ore, mă vor pune sa le plătesc bursa?
Cel mai recent răspuns: Gabriel Klein Kiritescu , utilizator 11:14, 28 Octombrie 2018
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna ziua,
Cred ca e intelept sa nu ,,te lepezi" de limba romana dar ,,sa te lepezi" de facultate.
Nu-i pentru tine.
Nu iti va cere nimeni nimic.
Scrie rectorului o scrisorica in aceiasi limba a ta si ,,se vot lepada" ei de tine.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Returnare bursa facultate aditzaflyesaway aditzaflyesaway Buna ziua! Sunt studenta in anul I la buget la o facultate de stat. Problema este ca vrea sa renunt la facultate din cauza unor probleme financiare si sa urmez ... (vezi toată discuția)
Situatie deosebita student an terminal As dori parerea unui ( viitor) avocat despre urmatoarea situatie: Student (an terminal, cursuri de zi) care nu s-a prezentat la ultimele examene ( pe fond ... (vezi toată discuția)
Exmatriculare si santaj ContSters474987 ContSters474987 Buna ziua, sunt student al unei universitati . In urma cu o saptamana am copiat la 2 examene . Nu am fost prins de catre cadrele didactice supraveghetoare in ... (vezi toată discuția)