Am deschis o firma pe data de 2 octombrie insa nu am deschis inca acel cont bancar pentru ca pur si simplu nu am incasari,facturi momentan.
Acel cont il pot deschide dupa ce lucrez cu capitalul prin banca sau este musai sa il deschid si daca firma e pe 0?
Am avut contul cu capitalul social si la banca doamna mi-a spus ca il pot lichida lucru pe care l-am si facut,spunanadu-mi totodata ca ar fi bine sa deschid cont cand incep sa misc lucrurile.Acum nu stiu ce sa zic.
Acel cont il lichidati urgent si dechideti cont pe firma doar daca in activitatea curenta veti avea nevoie sa lucrati cu incasarile si platile prin banca. Altfel nu are rost sa platiti comision lunar la banca degeaba.
Capital social
Aysekiydic05
Buna seara!problema mea este urmatoareacapitalul social=200.din 2015 firma nu mai are activitate, toate declaratiile fiind pe 0.banii din contul firmei(capital ... (vezi toată discuția)
Informatii
alin_b
Buna seara,
Am si eu cateva nelamuriri/intrebari, poate ma ajuta cineva (multumesc anticipat)
1.Am depus capitalul social, l-am mutat apoi intr-un cont ... (vezi toată discuția)
Webinar: Fiscalitate și digitalizare în 2025. Ce știm și ce urmează?
ACCA, cea mai mare asociație internațională în domeniul financiar-contabil, vă invită să participați la un eveniment gratuit destinat profesioniștilor care doresc să afle cele mai recente noutăți legate de sistemul fiscal din România.
În cadrul webinarului, care va avea loc pe 26 februarie la ora 10:00, Delia Cataramă, Tax Partner Viboal FindEx, va aborda principalele modificări fiscale aplicabile în 2025 companiilor, cu focus pe impactul asupra profitabilității și cash-flow-ului acestora.