avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1271 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Custodie nepot minor
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Custodie nepot minor

Bună ziua. Aș vrea să știu în ce condiții aș putea obține custodia nepoatei mele careia i-au decedat ambii părinți. Precizez că în prezent se afla în plasament familial. Eu sunt unchiul fetiței (fratele tatălui). Vă mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: Gabriel Klein Kiritescu , utilizator 17:35, 28 Octombrie 2018
Buna ziua,
Mergeti la autoritatile care o au in plasament si solicitati sa fie plasata la dumneavoastra.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incredintare minor anacami2 anacami2 O nepoata de sora mi-a lasat in grija fetita de 5ani si a plecat in italia cu sotul si cu copilul pe care il are cu acesta.Fetita este a altui barbat , un turc ... (vezi toată discuția)
Incredintarea copilului minor catre un "tert" cadriancosmin cadriancosmin Buna seara, Situatie: X(Barbatul) si Y(Femeia) traiesc in concubinaj, iau nastere 2 copii (in prezent minori).Fetita 5 ani, baiatul 2 ani. Femeia pleaca de ... (vezi toată discuția)
Moștenire după 21 de ani de la decesul rudelor Iulia1707 Iulia1707 Bună ziua, Am următoare situație pentru care mi-ar fi tare de ajutor un răspuns din partea dvs. În 2003 mama mea a decedat, de atunci am fost ... (vezi toată discuția)