avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 207 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Abandon de familie
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Abandon de familie

Buna ziua.Am o convenție semnata la avocat pentru pensia alimentara iar tatăl nu a mai platit din 30.08.Ce pot face in aceasta situatie?Plângerea pentru abandon de familie se poate face dupa 2 luni conform noului cod penal?Înțelegerea la avocat are titlu executoriu conform modificării din septembrie a legii?
Cel mai recent răspuns: Martonze , utilizator 12:07, 29 Octombrie 2018
Convenţia aţi semnat-o la notar, bănuiesc, nu la avocat. Plângerea o puteţi face după 3 luni, dacă a plătit în 30.08 pentru luna august, depuneţi plângere după 1 decembrie.Dacă între timp plăteşte ceva, nu se mai consideră abandon.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce prevede noul cod in privinta neplatii pensiei alimentare obtinute in urma unui divort la notar?! mihaelasis mihaelasis Problema este aceeasi...conform noului cod cum ar trebui sa procedez pentru a recupera pensia alimentara ce nu mi a fost platita de 7 luni ,unde sa ma adresez, ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentara sobeccorina sobeccorina buna ziua.am divortat din 2011,in urma divortului mi-a dat tutele exclusiva a minorului,urmand ca tatal sa plateasca pensie alimentara de 160 ron.nu a platit ... (vezi toată discuția)
Care este termenul în care se poate depune plângere împotriva ... Monica.Alina.2021 Monica.Alina.2021 Care este termenul în care se poate depune plângere împotriva părintelui care trebuie să plătească \"pensie alimentară\" pentru neplata ? Am semnat la ... (vezi toată discuția)