avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 212 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Care este termenul în care se poate depune plângere ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Care este termenul în care se poate depune plângere împotriva ...

Care este termenul în care se poate depune plângere împotriva părintelui care trebuie să plătească "pensie alimentară" pentru neplata ? Am semnat la notar un acord parental in noiembrie 2020 și nu s-a făcut nicio plată în acest sens
va duceti degeaba la politie, mergeti la un executor judecatoresc cu acea conventie.
Mergeti la un executor judeca6oresc si puneti in executare convenția,plangere penala merita făcută doar dacă nu are bunuri ,nu realizeaza venituri si executorul nu are ce sa execute...
Neplata pensiei de intretinere cu rea credinta timp de 3 luni constituie infractiune, aveti un termen de 3 luni dupa celelalte 3 in care sa depuneti plangerea, dar nu va ajuta cu plata. Pentru a obtine banii trebuie sa puneti in executare conventia notariala, caci este titlu executoriu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Neplata pensiei alimentare alexa_sidorencu alexa_sidorencu De 7 luni tatal copilului nu plateste pensia alimentara desi are un serviciu.Am depus o plangere penala acum 2 luni la Parchet,dar pana in momentul de fata nu ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! am și eu o întrebare ! am un prieten care a divorțat ... Flavia2903 Flavia2903 Buna ziua! Am și eu o întrebare ! Am un prieten care a divorțat de soția sa la notar , la jumătate se afla un copil , care prin notar se afla la mama 20 ... (vezi toată discuția)
Neplata pensie intretinere ContSters311042 ContSters311042 Buna ziua, In cazul in care tatal nu a platit pana acum pensia de intretinere a copilului, s-a strans o suma frumusica, stiu ca se poate executa silit, dar ... (vezi toată discuția)