avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 404 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Infiat sora
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Infiat sora

Sotul meu ar dori sa isi infieze sora mai mica cum trebuie sa procedam daca parintii lui sunt in viata ?parintii sunt de acord . Cum trebuie sa procedam?
Cel mai recent răspuns: Gabriel Klein Kiritescu , utilizator 14:11, 29 Octombrie 2018
Buna ziua,
In primul rand cred ca trebuie ca minora trebuie sa fie data in plasament la frate.
Solicitati informatii in scris, prin scrisoare recomandata cu confirmare de primire, de la Autoritatea Naţionala pentru Protecţia Drepturilor Copilului şi Adopţie. Este cea mai sigura sursa de informatii.
Adresa: Bulevardul G-ral Gheorghe Magheru nr. 7, Sector 1, Bucureşti, Cod poştal 010322

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Adoptii Orby85 Orby85 Cum as putea adopta un copil abandonat în maternitate(Nu se stie nimic despre părinți,sau cine a lasat).Care ar fii procedurile,sau pașii? (vezi toată discuția)
Cum imi pot gasi sora data spre adoptie ? LauAmy LauAmy Cum imi pot gasi sora data spre adoptie la nastere? Cunosc locul data nasteri si numele tatalui adoptiv. Mentionez faptul ca este vorba de un copil minor ... (vezi toată discuția)
Mostenire Liwi Liwi Sunt casatorit.Stau cu socrii. Am acte de intretinere. Sotia are un copil din alta casatorie. Impreuna nu avem copii. Cine va mosteni dupa mine? Vreau sa ... (vezi toată discuția)