avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 747 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Adoptii
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Adoptii

Cum as putea adopta un copil abandonat în maternitate(Nu se stie nimic despre părinți,sau cine a lasat).Care ar fii procedurile,sau pașii?
Cel mai recent răspuns: Gabriel Klein Kiritescu , utilizator 20:13, 7 Noiembrie 2018
Buna seara,
Discutati cu cei de la maternitate si solicitati toate datele necesare de la Autoritatea Naţională pentru Protecţia Drepturilor Copilului şi Adopţie Bulevardul G-ral Gheorghe Magheru nr. 7,
Sector 1, Bucureşti,

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Infiat sora iulianastefan iulianastefan Sotul meu ar dori sa isi infieze sora mai mica cum trebuie sa procedam daca parintii lui sunt in viata ?parintii sunt de acord . Cum trebuie sa procedam? (vezi toată discuția)
Copil crescut de bunici Mihai Luca Mihai Luca Bună seara, am un nepot de 22 ani care a plecat de doua luni la munca in Irlanda, are credit si nu se mai descurca, are un copil de 7 luni, saptamana aceasta ... (vezi toată discuția)
Cv distribuit online in mod abuziv danutza777 danutza777 Buna ziua, Acum 6 luni am trimis un CV unui potential angajator si acesta la incarcat pe alt site (in care ca sa descarci un pdf trebuie sa incarci altul) ... (vezi toată discuția)