avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 938 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Desfacere CIM
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Desfacere CIM

Buna ziua,
In cazul in care in timpul petrecut la munca dezvolti o anumita patologie si nu mai poti presta in postul respectiv, institutia te poate concedia sau e obligata sa te repartizeze in alt departament?
(mai concret in cazul meu institutia este publica am functia de referent si raspund de arhiva institutiei. (nu exista post de arhivar ci este numire prin decizie de director, functia de referent fiind in departamentul Juridic, Relatii cu Publicul -adica tot ce tine de public , secretariat, hartogaraie, registratura , centrala tel cu exceptie juristilor evident) In acest timp datorita prafului si a mai stiu eu ce am dezvoltat o dermatita atopica si nu mai imi permite sa continui in acest loc! La ce sa ma astept?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: Ionut.ion , utilizator 08:23, 7 Noiembrie 2018
Buna dimineata,
Sunt multe discutii pe forum legate de bolile profesionale sau legate de profesie, despre modul de declarare, obligatiile angajatului si angajatorului...
Cred ca va poate ajuta discutia de aici, daca mai sunt intrebari dupa ce cititi discutia de mai jos, reveniti
www.avocatnet.ro/forum/discu...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recomandare medicala schimbare loc munca auguracraciun auguracraciun buna ziua,va rog daca ma puteti ajuta: - un angajat primeste de la medic o recomandare pentru schimbarea locului de munca - nu certificat medical - ... (vezi toată discuția)
"inapt temporar" Danaioana Danaioana Un angajat din cadrul unei institutii publice prezinta angajatorului fisa de aptitudine de la medicul de medicina muncii din care rezulta faptul ca ... (vezi toată discuția)
Examen medicina muncii-rezultat negativ luizaioana_luizaioana luizaioana_luizaioana Buna ziua. Am si eu o intrebare referitoare la examenul de medicina muncii. Ce se intampla cand in urma examenului anual medicul spune despre un angajat ca nu ... (vezi toată discuția)