avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 887 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul, calculatorul meu şi ... Descarcare software in tari cu restrictii economice
Discuție deschisă în Dreptul, calculatorul meu şi internetul

Descarcare software in tari cu restrictii economice

Buna ziua.

Am un website care ofera exista posibilitatea descarcarii unui software cu perioada gratuita de 30 zile.
Ma intereseaza sa stiu daca este legal sa pot oferi descarcarea acestui software catre tari cu interdictii economice (Iran, Coree, Rusia, etc.).

Multumesc!
Cel mai recent răspuns: tgeorgescu , utilizator 00:32, 31 Octombrie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Ideea ca nu puteti controla cine din ce tara descarca (o poate face prin proxy/VPN), deci puneti un disclaimer ca locuitorii acelor tari nu au voie sa descarce si cu asta basta. Se practica si la case mai mari.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce face programul cobian backup?? adela05 adela05 Recent ne-a fost instalat pe laptop-urile de munca un program COBIAN BACKUP 10 SETUP, VERSION 10.1,1.198, SIZE 14,7 MB. Inteleg ca salveaza pe server toate ... (vezi toată discuția)
Informatii sisteme 'sensibile' gollum13 gollum13 Va salut. Ma intereseaza sa aflu daca/in ce fel este reglementata postarea de informatii despre constructia unor sisteme electronice/software care ar putea fi ... (vezi toată discuția)
Ajutoarele academice - legale sau nu? Giorigiana Giorigiana Bună seara, Trebuie să recunosc că am des nevoie de ajutorul domniilor voastre pentru că mă confrunt cu multe probleme ce chiar îmi depăşesc ... (vezi toată discuția)