avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 692 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Respingere dosar participare concurs de angajare.
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Respingere dosar participare concurs de angajare.

Am lucrat la Pompieri timp de 12 ani, timp in care am prestat si activitati de electrician in baza diplomei de studii - 3 ani scoala profesionala. Am primit o adeverinta care sa ateste acest lucru si am depus-o impreuna cu alte acte pentru a participa la un concurs de angajare. Mentionez ca cerinta postului de muncitor calificat era de minimum 9 ani. vechime in specialitatea calificarilor, 6 ani pe care ii aveam pe cartea de munca ca electrician si aceasta adeverinta care certifica ca am lucrat si ca electrician la pompieri. Din pacate dosarul mi-a fost respins din cauza neindeplinirii cerintelor de vechime. Am vreo sansa sa fac contestatie, nu cunosc prea bine legea, ma puteti ajuta ?
Va multumesc !!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:53, 29 Octombrie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Puteti depune contestatie, dar nimeni nu va va spune ce sanse de castig aveti.
Legal, acea adeverinta poate fi luata in considerare ca si vechime ?
Postul e in sistemul bugetar.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Ar trebui luata , intrucat dvs ati indeplinit si atributii de electrician....un fel de cumul de functii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei mancipri mancipri Sunt absolvent Drept 2014 ( 240 credite), absolvent 2015 master Cooperare Internationala In Justitie (60 credite). Curs specializare 2016 Expert Prevenire si ... (vezi toată discuția)
Promovarea personalului contractual. 23ami 23ami Buna seara, am o mare dilema referitoare la muncitorii necalificati incadrati la societati bugetare. am incercat conform ultimului ordin de promovare a ... (vezi toată discuția)
Salariu bugetari (muncitor calificat) RG33 RG33 Buna ziua ! In urma unui concurs, am obtinut un post ''muncitor calificat'' intr-o unitate bugetara. Am vazut ca sunt 4 forme de incadrare: [b]Muncitor ... (vezi toată discuția)