avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 810 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Subventie AJOFM pentru proaspat absolvent
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Subventie AJOFM pentru proaspat absolvent

Buna ziua! Am beneficiat de o subventie in perioada oct 2016-aprilie 2018 ca urmare a absolvirii facultatii. Intre timp am urmat studii de master la zi iar in iunie 2018 am absolvit si acestea. Se poate obtine subventia din nou in cadrul altei firme?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:44, 1 Noiembrie 2018
Absolvenții pot fi încadrați în condițiile art. 80 din Legea 76/2002, o singură dată pentru fiecare formă de învățământ, în termen de 12 luni de la data absolvirii studiilor.
Deci teoretic as putea fi încadrat la angajatorul A la absolvirea facultății iar după 2 ani la angajatorul B după absolvirea ciclului 2 adică master?
Mai bine intrebati si la AJOFM/ANOFM, pentru a nu a avea probleme in viitor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Subventie absolvent 2014 dora90 dora90 Buna ziua! Intrebarea mea este: de la ce data esti considerat absolvent de master? De la data in care ai finalizat anul terminal sau la data la care ai ... (vezi toată discuția)
Incadrare absolventi - subventionarea locurilor de munca larisalaly larisalaly Buna ziua, Conform Legii nr. 76/2002 (+ Legea 250/2013 pentru modificarea şi completare) angajatorii pot beneficia de subventii in urma angajarii ... (vezi toată discuția)
Subventii angajare absolventi BrMihaela BrMihaela Buna seara, As dori o informatie cu privire la acest subiect. Vara trecuta am absolvit facultatea de turism la zi, iar in prezent sunt la ... (vezi toată discuția)