avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 648 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Succesiune
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Succesiune

Fac parte ca parat intr-un proces de succesiune. Neoficial am aflat ca reclamantii au incercat sa imi falsifice sau sa faca aceasta succesiune fara stiinta si consimtamantul meu ... in final fiind prinsi asupra faptului si judecati. Mentionez ca nu am facut parte in respectivul proces. Intrebarea mea este urmatoarea: care sunt demersurile sau cum as putea sa aflu numarul dosarului respectiv? Cu stima.
Cel mai recent răspuns: calin_nechitag , utilizator 10:48, 30 Octombrie 2018
Buna ziua,
Mergeti la judecatoria unde se judeca, la arhiva, si intrebati ce va intereseaza.
Judecatoria competenta este cea pe raza careia au avut succesibili ultimul domiciliu.
Stimate domn, Av. Gabriel Klein Kiritescu

Sa inteleg ca eu ca persoana fizica pot sa merg la arhiva judecatoriei si pot cere informatii despre un dosar in care nu am facut parte atunci dar fac parte acum dintr-un dosar de succesiune in care sunt implicati respectivii pe baza numelor si eventual a cnp-urilor ?
Buna ziua,
Daca faceti parte DA!
Va multumesc ...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Procura notariala sau imputernicire avocatiala pentru consultare dosar? ionu roman ionu roman Daca doresc sa consult un dosar dintr-o arhiva intr-un dosar civil, procura pe care mi-o da partea din dosar trebuie sa fie notariala sau e suficienta procura ... (vezi toată discuția)
Competenta materiala revendicare adi_09 adi_09 Potrivit Noului Cod de Procedura Civila, cui ii revine competenta materiala de a judeca actiunea in revendicare mobiliara (e vorba despre revendicarea unui ... (vezi toată discuția)
Martor in instanta - admisibilitatea probei in recurs marinica71 marinica71 sunt parte intr un proces de stabilirea succesiunii dupa tatal meu cu sotia acestuia.am facut recurs si dosarul a ajuns la INALTA CURTE DE CASATIE SI ... (vezi toată discuția)