avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1169 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii SEMNAM SAU NU SEMNAM STATUL DE PLATA ?
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

SEMNAM SAU NU SEMNAM STATUL DE PLATA ?

Daca unui angajat ii viram retributia pe card mai are obligatia de a semna statul de plata? Mentionez ca restul angajatilor primesc salariul cash.:((
Cel mai recent răspuns: Iulian MANEA , Contabil 00:52, 14 Noiembrie 2009
Dovada achitarii se regaseste in contul curent bancar in care-i virati retributia, in acest caz nu mai este nevoie de semnatura . Altfel este obligatorie semnarea statului fiindca nu puteti face dovada achitarii salariului .
chmara edith izabella a scris:

Daca unui angajat ii viram retributia pe card mai are obligatia de a semna statul de plata?

NU
chmara edith izabella a scris:
Daca unui angajat ii viram retributia pe card mai are obligatia de a semna statul de plata?[...]

Nu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Stat de plata salarii lucyll lucyll Statul de plata salarii la o societate comerciala este document de confirmare plata salarii si este depus la ITM ? salariatii sunt obligati sa semneze aceste ... (vezi toată discuția)
Recuperare drepturi salariale codrina.ama codrina.ama Buna ziua , In vederea recuperarii drepturilor salariale prin instanta de judecata, va rog sa ma consiliati pentru urmatoarele aspecte: 1- in perioada de ... (vezi toată discuția)
Demisie si primirea lichidarii AlMaria AlMaria Buna ziua, De curand mi-am dat demisia de la vechiul loc de munca. Acolo primeam salariul prin intermediul unui card bancar. De la ei mai am de luat niste ... (vezi toată discuția)