Am o mica/mare problema: de vreo luna si jumatate am dat comanda de mobilier, am achitat atunci un avans de 2800 lei urmand ca restul de bani sa fie achitati la primirea comenzii. Fusese vorba ca imi voi primi comanda in termen de 2-3 sapt, dar de atunci a trecut o luna si jumatate. Mentionez ca la data achitarii acelui avans nu am primit nici un fel de chitanta, iar patronul nu face altceva decat sa ma tot amane. L-am tot sunat si practic l-am rugat cu banii mei sa rezolve situatia, dar se pare ca totusi nu ma fac inteleasa. Ma gandesc sa actionez in justitie sau ar trebui sa fac ceva care totusi sa-l sperie si sa-mi restituie banii. Ce ar trebui sa fac in acest sens? Multumesc
Tin sa anunt ca domnul pana la urma mi-a onorat comanda si am scapat de plangeri penale si de toate celelalte. Va multumesc tuturor pentru sfaturi si ceea ce mi s-a intamplat va fi invatatura de mine. Multumesc inca o data.
Probleme cu o firma
costy19
Daca ma poate ajuta cineva cu un sfat sa va spun oful meu,acum 3 luni de zile am dat comanda de mobila problema este ca am ramas si fara mobila si fara avansul ... (vezi toată discuția)