avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 554 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Cum procedez sa primească pensie alimentara copilul ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Cum procedez sa primească pensie alimentara copilul meu

Mă numesc Dumitru Violeta..am o fetița de 6 ani jumătate ...eu și individul nu am fost căsătoriți. La nașterea copilului a trecut copilul pe numele lui. Pe când avea copilul 2 ani jumătate ne-am despărțit. Copilul a rămas cu mine, el a plecat in afara țării și nu am mai avut tangente până acum 2 luni când eu am hotărât să.l sun și să văd dacă are de gând cel puțin să vina sa vadă copilul. A venit într-un final, s-au văzut și ne-a promis că se va implica in viața ei de acum și că o va ajuta și financiar. Din păcate el nu se ține de cuvânt și nici macar nu o sună. Cum fac să obțin pensie alimentara de la el?? Menționez faptul că el se temea să nu îl dau in judecata .
Cel mai recent răspuns: Martonze , utilizator 11:20, 1 Noiembrie 2018
Şobolan de tomberoane, vă răspund pe topicul rezervat pentru discuţii

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Părintele custodian nu înlesnește programul de vizită. ce se poate întâmpla dacă părintele necustodian nu mai plătește pensia de întreținere? Adelinadenisa Adelinadenisa Buna ziua!Am o cunostinta de natie ucrainieana, care in urma divortului de sotul roman a pierdut custodia fetei de 9 ani acum,si ii plateste lunar pensia ... (vezi toată discuția)
Divort, incredintare copil, pensie alimentara diana_ungureanu diana_ungureanu Buna ziua. Ma aflu in situatia de a cere ajutorul dumneavoastra. Sunt casatorita de 7 ani, dar in fapt suntem despartiti de 2 ani. Avem un copil minor in ... (vezi toată discuția)
Decazut din drepturi nicolaeflorin nicolaeflorin buna ziua,problema mea sta in urmatorul fel..am 32 de ani si am fost casatorit in anul 2009 pana in 2010..in urma acestei casatorii am si o fetita care acum ... (vezi toată discuția)