buna ziua, imi cer scuze daca nu am postat corect unde ar trebui dar va rog sa ma ajuta-ti si pe mine
acum am aflat, de la departamentul resurse umane, ca as fi primit un avertisment de sanctiune cu 15% din salr pe noiembrie, dat de director, pe motiv ca am plecat acasa la 17:25 minute dupa amiaza, in conditiile in care eu termin programul la ora 17 dupa amiaza (9-17programul).
si vreau sa stiu:
1.este corect sa se de-a avertisment ca am plecat de la serviciu dupa orele de program, cik nu mi-am cerut voie sa plek?
2.este corect sa se de-a avertisment fara ca eu sa stiu lucrul acesta, am aflat acum si avertismentul a fost dat de 2 zile?
3.nu trebuia sa semnez si eu acel avertisment si un exemplar sa ramana la mine?
4.mi s-a spus ca trebuie sa dau nota explicativa , si eu nu am stiut nimik pana acum, dar cele de la resurse umane vor nota explicativa, ce trebuie scris in aceasta nota?
5.ma afecteaza in vre-un fel, se trece in contract, carte de munca,mai stiu eu ce.
va rog raspundeti-mi deoarce trebuie sa stiu cum sa procedez.
multumesc anticipat!
stiu asta, dar daca ma pun cu el si ii zik se cheama sfidare si imi pune bagajul la usa...eu nu am voie sa tip, sa-mi spun punctul de vedere, ei au voie, asa mi-au zis k sunt sefi....
Conflict munca
carmenstan
am fost plecata in strainatate in timpul concediului de odihna ,nu am reusit sa-mi rezolv poblemele familiale si am sunat la serviciu , la intelegere cu seful ... (vezi toată discuția)
Ajutor
Liviu Popescu
Anul trecut in luna noiembrie am fost concediat pentru faptul ca am acumulat trei avertisemente in decursul unui an de zile pentru o fapta prev. in r.o.i. sub ... (vezi toată discuția)