avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 931 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Executare silita
Discuție deschisă în Executare silită

Executare silita

Am o poprire pe pensie (30% dintr-o pensie de 1200 lei) Am facut contestatie, datoria era prescrisa de un an, dar pentru ca nu am avut bani pentru cautiune si nici nu mi-a fost aprobat ajutorul judiciar, sunt buna de plata. De 3 luni m-am angajat ca femeie de serviciu, 2 ore cu 300 lei/luna. Cu 700 lei ramasi din pensie, nu pot trai, dar executorul mi-a pus poprire si pe aceste venituri. Este legal? Se poate contesta aceasta noua poprire?
Multumesc anticipat pentru raspuns.
Cel mai recent răspuns: trandafir2 , moderator 19:21, 1 Noiembrie 2018
Daca nu ati cerut suspendarea executarii, da, va urmareste silit pe toate veniturile. Insa poate se judeca contestatia la executare si castigati.

pai s-a terminat procesu, v-am spus, am ramas buna de plata. pot sa deschid un alt proces de contestatie la executare?
Atunci ati ramas buna de plata. Un alt proces, cu acelasi obiect, nu mai puteti deschide.
Buna seara,
ati pierdut si in fond si in apel?

Nu am mai facut apel, n-am mai avut bani sa platsc avocatul

Alte discuții în legătură

Executare silita dodorel62 dodorel62 Am de platit catre fosta sotie o suma de 1200 ron si aceasta mi-a facut plangere la executor si am inceput sa platesc 150ron la executor,dar acesta nu e ... (vezi toată discuția)
Am primit o citatie de executare in cazul unei datorii la o banca laura_dari laura_dari In 2006 am facut un card de descoperire salariu la o banca..dupa un timp imi dau demisia si mai ramane de achitat o anumita suma pe card..dupa un alt timp ... (vezi toată discuția)
Bună ziua! va rog sa-mi dați un răspuns ...am făcut contestatie ... Astancai Pusa Astancai Pusa Bună ziua! Va rog sa-mi dați un răspuns ...Am făcut contestatie la o proprire salariul și am depus în luna septembrie toate actele doveditoare la ... (vezi toată discuția)