avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 951 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Executare silita
Discuție deschisă în Executare silită

Executare silita

Am o poprire pe pensie (30% dintr-o pensie de 1200 lei) Am facut contestatie, datoria era prescrisa de un an, dar pentru ca nu am avut bani pentru cautiune si nici nu mi-a fost aprobat ajutorul judiciar, sunt buna de plata. De 3 luni m-am angajat ca femeie de serviciu, 2 ore cu 300 lei/luna. Cu 700 lei ramasi din pensie, nu pot trai, dar executorul mi-a pus poprire si pe aceste venituri. Este legal? Se poate contesta aceasta noua poprire?
Multumesc anticipat pentru raspuns.
Cel mai recent răspuns: trandafir2 , moderator 19:21, 1 Noiembrie 2018
Pai, v-am spus, ati ramas buna de plata. Ne intoarcem iar la treaba cu justitia costa.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita dodorel62 dodorel62 Am de platit catre fosta sotie o suma de 1200 ron si aceasta mi-a facut plangere la executor si am inceput sa platesc 150ron la executor,dar acesta nu e ... (vezi toată discuția)
Am primit o citatie de executare in cazul unei datorii la o banca laura_dari laura_dari In 2006 am facut un card de descoperire salariu la o banca..dupa un timp imi dau demisia si mai ramane de achitat o anumita suma pe card..dupa un alt timp ... (vezi toată discuția)
Bună ziua! va rog sa-mi dați un răspuns ...am făcut contestatie ... Astancai Pusa Astancai Pusa Bună ziua! Va rog sa-mi dați un răspuns ...Am făcut contestatie la o proprire salariul și am depus în luna septembrie toate actele doveditoare la ... (vezi toată discuția)