avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 411 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Bună ziua! Va rog sa-mi dați un răspuns ...Am ...
Discuție deschisă în Executare silită

Bună ziua! Va rog sa-mi dați un răspuns ...Am făcut contestatie ...

Bună ziua! Va rog sa-mi dați un răspuns ...Am făcut contestatie la o proprire salariul și am depus în luna septembrie toate actele doveditoare la contestatie precum ca în acea perioada eu am plătit o parte din pensia alimentara a copilului ,..astăzi am primit o comunicare de la judecatorie, prin care are ca nota :cu mențiunea de a depune actul de executare pe care îl contesta .Nu înțeleg ce acte ar trebui sa m-ai depun odată ce eu am depus tot în momentul în care am depus contestația.Ce trebuie sa fac?!ajutați-mă cu un răspuns!
Cel mai recent răspuns: Astancai Pusa , utilizator 16:50, 6 Octombrie 2022
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna seara,
Trebuie sa depuneti actul pe care il contestati, respectiv Adresa de poprire a salariului (fie adresa primita de Angajatorul dvs de la executor, fie instiintarea primita de dvs de la executor/de la banca privind poprirea). Oricum, in cazul contestatiei la executarea silita, instanta va solicita si executorului judecatoresc copia dosarului de executare.
Daca ati depus aceste documente, formulati niste Note scrise prin care aratati instantei ca ati depus deja documentul pe care il contestati (si eventual il redepuneti, in cazul in care s-o fi pierdut).
Ultima modificare: Miercuri, 5 Octombrie 2022
Georgiana Ciocoveanu, Avocat
Va mulțumesc mulț
Mulțumesc pt.raspunsul dat ,dar nu am înțeles...ce ar trebui sa depun la apel pt.contestatie proprire ,dacă eu am depus toate actele doveditoare ca am trimis pensia alimentara, presupun ca nu m-ai este nevoie sa le depun încă odată.Din ce am înțeles de la d-voastra trebuie depus actul pe care îl contest din dosar..?și înștiințarea primita de angajatorul meu de la executor și înștiințarea pe care am primit-o acasă eu de la executor ? Trebuie sa formulez și o cerere cu mențiunea ca am depus prima data toate actele doveditoare și sa fie anulata proprirea pe salariul meu ..Cred ca asta trebuie sa fac?va rog sa-mi spuneți dacă am înțeles bine?m-ai am doar 3 zile pt.apel la contestatie și chiar nu știu cum sa procedez!
Poprirea nu poate fi anulată pe perioada procesului, dacă ca un al 2-lea petit nu ați cerut suspendarea executării, și nu ați plătit cauțiunea.

Va trebui să deschideți un alt proces să vă recuperați banii.
Acțiunea se numește ÎNTORCEREA EXECUTĂRII.

Pentru ce ați atacat decizia primei instanțe cu apel`?
Ce ați cerut în apel, recalcularea pesiei cu diferența platita de dvs.`?
Ultima modificare: Joi, 6 Octombrie 2022
Dapix, utilizator
Bună ziua ..mulțumesc pt.raspunsul dat. ACUM FAC APEL ,vreau sa cer sa nu plătesc cheltuielile de judecata pe care mi le atribue ,sunt total de acord sa plătesc pensia alimentara .Nu știu cum ar trebui sa formulez cererea de apel pt.contestatie proprire salariu ..

Alte discuții în legătură

Bună ziua. dacă am pe rolul instanței o contestație la executare ... Gabriel Holt Gabriel Holt Bună ziua. Dacă am pe rolul instanței o contestație la executare silita atunci un certificat de grefă depus la angajator este suficient pentru a nu îmi ... (vezi toată discuția)
Contestatie executare silita Eka2015 Eka2015 Buna ziua! Ma judec cu o banca, pe clauze comisioane abuzive, care pe timpul procesului a cesionat contractul de credit. Firma, care a preluat contractul, a ... (vezi toată discuția)
Executare, geo-vem geo-vem Am luat credit de la o banca insumand suma 9400 lei printr-un card ,nu lam mai platit nemaiavand bani de rata,mi sa comunicat poprirea pe salar si platesc de ... (vezi toată discuția)