avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 897 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Data acordării concediului de risc maternal
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Data acordării concediului de risc maternal

Bună ziua, am concediu de risc maternal in continuare, primul l-am avut de la 01.10.2018-31.10. 2018 Medicul de familie mi-a scris la data acordării 30.10.2018 și concediul din 01.11.2018-30.11.2018.Intrebarea este dacă data acordării este buna nu trebuia să-mi dea din 31?

Cel mai recent răspuns: Cristinna28 , utilizator 19:03, 31 Octombrie 2018
Concediul de risc maternal se emite in continuare, primul este pana in 31.10.2018 iar urmatorul 01.11-30.11.2018.
Mulțumesc pentru răspuns. Dar vroiam sa știu dacă data acordării concediului este buna 30.10.2018 și nu trebuia sa fie 31.10.2018.
Ultima modificare: Miercuri, 31 Octombrie 2018
Cornel Vasile, Consilier juridic
Certificatele de concediu medical se completează și se eliberează la data la care se acordă consultația medicală, stabilindu-se numărul necesar de zile de concediu medical.
Mulțumesc mult!

Cornel Vasile a scris:

Certificatele de concediu medical se completează și se eliberează la data la care se acordă consultația medicală, stabilindu-se numărul necesar de zile de concediu medical.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediul medical acordat "in continuare" iulia_viorica iulia_viorica In ceea ce priveste concediul medical acordat ”in continuare” se poate da si retroactiv, in situatia in care persoana nu s-a prezentat la data ... (vezi toată discuția)
Concediu de maternitate Anasrl Anasrl Bună ziua! De la serviciu mi s-a eliberat un raport de evaluare de 120 de zile de concediu cu risc material semnat de medicină muncii. L am dus la medicul de ... (vezi toată discuția)
Concediu crestere copil geo20sory geo20sory buna ziua.sunt angajata la o firma din10 septembrie 2012 si am fost nevoita sa intru in concediu de risc maternal...de la data de 21 iun 2013 pana la 31 iul ... (vezi toată discuția)