avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 999 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Problemă
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Problemă

Bună ziua Am un telefon Vodafone Smart V8 și nu mai pot efectua apeluri...când apelez îmi cade semnalul și când dau la setări și la informații despre tel scrie așa((Stare apel vocal: Inactiv)) l-am și resetat dar degeaba! Spunețimi va rog cum sa rezolv!
Cel mai recent răspuns: Iulica98 , utilizator 20:52, 31 Octombrie 2018
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Hartuire prin telefon mobil ContSters89182 ContSters89182 Buna. Ce pot face impotriva unui idiot care ma tot suna pe telefonul meu mobil, si debiteaza numai porcarii, agasandu-ma non stop? Am auzit ceva de filtru de ... (vezi toată discuția)
Apel cu numar privat, hartuire alinailie alinailie Buna ziua!De cateva zile sunt sunata pe telefonul mobil,personal, de o persoana,barbat, care apeleaza cu numar privat.Sunt sunata la orice ora din ... (vezi toată discuția)
Telefon defect cumparat la abonament vodafone alina-catalina alina-catalina Buna ziua. Pe data de 14,11 am luat un telefon de la vodafone cu abonament , nr de telefon a trebuit portat deoarece era in alta retea, portarea s-a facut pe ... (vezi toată discuția)