avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 418 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... contestaţie la executare
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

contestaţie la executare

Buna seara, as dori si eu o opinie de la un specialist va rog frumos.

Speta este in felul urmator:
Am contractat un credit de la o banca in vederea achizitionarii unor utilaje prin fonduri nerambursabile. Firma respectiva mi-a dat teapa si am atacat pe parte penala.
Dar banca a vandut creanta catre o terta parte, o anume APS delta cu care nu am avut nicio intelegere si acum ei vor sa execute.
Avocatul meu a facut contestatie la executare, dar judecatorul a respins solicitarea ca fiind formulată împotriva unei persoane fără calitate procesual pasivă (executorul judecatoresc) si a continuat prin a respinge si contestatia impotriva APS delta ca fiind neintemeiata.

Intrebarea mea este: Ar trebui sa imi schimb avocatul sau judecatorul a legalizat, in mod indirect, camataria? (mentionez ca APS delta nu este inregistrata la BNR in scopul de a primi bani cu dobanda).

Va multumesc
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 01:04, 1 Noiembrie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Încercați să mergeți cu hotărârea motivată sa o analizeze un avocat și sa va spuna opinia lui.

Cu executorul nu aveti sanse in apel.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contestatie la executare razvan22 razvan22 judecatorie a respins cererea Admite excepţia lipsei calităţii procesuale pasive a bej...Respinge contestaţia formulată în contradictoriu cu bej...ca ... (vezi toată discuția)
Bnr / dgfp terti popriti catalin2011 catalin2011 a) Cunosteti vreo speta / argumentatie in care BNR a fost validat tert poprit pe linga debitorul poprit \"\"Statul Roman prin MF\"\" deoarece in speta mea - ... (vezi toată discuția)
Respinge excepţia lipsei calităţii procesuale pasive a pârâtului x ca neîntemeiată Mir25 Mir25 Ce anume inseamna :\"Respinge excepţia lipsei calităţii procesuale pasive a pârâtului X ca neîntemeiată\"? La cursurile de drept calitatea procesuala ... (vezi toată discuția)