avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 657 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025. Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Declaratie de impunere 2017 pentru inchirierea unei ...
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Declaratie de impunere 2017 pentru inchirierea unei locuinte

Am primit prin posta virtuala ANAF doua decizii de impunere din 2017 pentru inchirierea unei locuinte (2 contracte). Respectivele decizii sunt pentru doua sume in minus (278lei si respectiv 315 lei) achitate pana la finele anului precedent 2017 conform legii in viguare. Sunt oarecum debusolata si nu prea stiu ce sa fac. Multumesc
Ultima modificare: Joi, 1 Noiembrie 2018
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: ComN , utilizator 19:52, 2 Noiembrie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Pentru detali puteti merge cu incredere in cel mai scurt timp la cei de la finante, la inspector.
Am fost si mi s-a raspuns lapidar si obraznic - Nu stiu!
Sumele cu minus reprezinta cumva sume incasate de fisc in plus si pot cere compensarea lor?
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Da, reprezinta sume incasate de fisc in plus si compensarea se va face la cerere cu alte sume devenite scadente la data cererii de compensare timp de trei ani. Sa aveti la dumneavoastra si copie dupa decizia de impunere cand veti merge la finante.
Multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Diferenţe de contribuţii rezultate din regularizarea anuală diferente stabilite in minus bogdanCatalin88 bogdanCatalin88 Buna ziua, Am primit in Spatiul Privat Virtual (platforma ANAF) doua documente in format PDF. 1. DECIZIE DE IMPUNERE ANUALA pentru stabilirea ... (vezi toată discuția)
Legea 29/2018 tva retroactiv sorin1977 sorin1977 Avand in vedere ca Fiscul nu poate reîncadra veniturile din vânzarea imobilelor ca venituri din activități independente pentru perioadele anterioare datei ... (vezi toată discuția)
Impozit chirie florin1955 florin1955 Buna ziua Am un apartament dat in chirie cu contract de inchiriere incheiat in martie 2017 valabil pana in martie 2018. Am declarat acest apartament la ... (vezi toată discuția)