avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 803 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... amenda parcare
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

amenda parcare

Buna seara! Ma numesc S.N. si va rog sa-mi raspundeti la o intrebare:
Are dreptul Politia Locala sa trimita prin posta amenda de parcare a unui autovehicul fara poza acestuia si fara martori? Am primit doar un proces-verbal completat de catre agentul Poltiei Locale. Mi-ati fi de un real folos indrumandu-ma ce sa fac. Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: latka , utilizator 05:16, 2 Noiembrie 2018
Nici politia rutiera nu trimite PV de contraventie insotite de poza. Sunteti sigur ca ce ati primit e un PV de contraventie ? Un proces verbal se completeaza cu datele soferului ce a savirsit fapta, inclusiv CNP. Cititi OG2/2001 si vedeti acolo cum se completeaza. Oricum, puteti depune plingere contraventionala impotriva acelui PV de contraventie in conformitate cu actul normativ ce vi l-am indicat anterior. Politia locala are dreptul sa trimita PV de contraventie prin posta, nu i seinterzice asa ceva prin nici o lege. Daca depuneti plingere impotriva acelui PV este foarte posibil ca in instanta sa apara si poze si martori. Doar acolo se prezinta probele.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Legislatie parcari RoraM RoraM buna ziua, am parcat masina pe un loc nemarcat ca fiind parcare, langa o parcare cu abanonament. Proprietarul parcarii a chemat politia locala si am primit ... (vezi toată discuția)
Amenda pt blocare garaj 14ADOR 14ADOR Bună ziua, Am primit amenda de la politia locala la sesizarea unui vecin ca am blocat garajul. Menționez ca persoana respectiva nu era proprietarul ... (vezi toată discuția)
Comunicare proces verbal. danaa1 danaa1 Intr-o zi cineva m-a reclamat la politie pentru o fapta rea. Politia a venit si mi-a luat datele, a intocmit un proces verbal in care a mentionat ce a ... (vezi toată discuția)