avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 762 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Program vizita
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Program vizita

Buna ziua printr-un proces pt pe care l-am câștigat în august am putut sa imi scot copilul din țară și sa il aduc in Austria unde l-am înscris la scoala este in clasa 1 numai ca tatăl acum sa hotarat sa isi ceară drept de vizita din 2 in 2 săptămâni este posibil ca judecătorul sa admită astfel de cerere ?adica copilu sa fie plimbat asa mereu precizez ca tatăl până acum nu a avut program de vizita stabiliti pt ca la divorț a uitat sa ceara
Cel mai recent răspuns: When , utilizator 12:27, 3 Noiembrie 2018
Da, este posibil.Aveţi autoritate părintească unică? Cum l-aţi scos pe copil din ţară? Cu acordul tatălui pentru vacanţe sau tatăl a fost de acord cu emigrarea?
În funcţie de răspunsul la aceste întrebări, soluţia poate să difere.
Prin suplinirea acordului la ieșirea din țară și la pasaport instanța mia dat permisiunea pe un an de a părăsi țara cu copilul
Ordonanta de a parasi tara si a va stabili in alta parte sau doar de a iesi din tara?
Pentru ca daca nu v-a dat permisiunea de a va stabili in alta parte si la domiciliu figureaza adresa din tara, va trebui sa aduceti copilul din 2 in 2 saptamani sau aveti o mare problema.
Ordonanța de a părăsi țara mi sa cerut contractul casei de închiriere din austria am avut un avocat care el sa ocupat de tot
Nu inteleg, ordonanta de a va stabili cu minorul in alta tara sau ordonanta pentru iesiri repetate pe o perioada de un an? Puteti sa ne scrieti aici sentinta?

Alte discuții în legătură

Acte personale - pașaport pentru minor care locuiește în străinătate Loryley Loryley Buna seara. Am si eu o întrebare. Locuiesc în Austria, am avut o relație cu cineva din care rezultă si un copil . Tatăl copilului a plecat în Germania. ... (vezi toată discuția)
Cum trebuie sa depun o ordonanta presedintiala aimetti aimetti Buna ziua, Prietena mea actuala este casatorita in continuare cu sotul ei dpdv legal, dar el a plecat din casa si a lasat-o balta cu copilul si nu vrea sa ... (vezi toată discuția)
Suplinirea acordului Enache Ana Enache Ana Bună dimineața acum 3 luni am dat in judecată tatăl fetiței mele pt ca nu era de acord sa părăsesc țara si instanta a fost de partea mea problema este ... (vezi toată discuția)