Buna ziua printr-un proces pt pe care l-am câștigat în august am putut sa imi scot copilul din țară și sa il aduc in Austria unde l-am înscris la scoala este in clasa 1 numai ca tatăl acum sa hotarat sa isi ceară drept de vizita din 2 in 2 săptămâni este posibil ca judecătorul sa admită astfel de cerere ?adica copilu sa fie plimbat asa mereu precizez ca tatăl până acum nu a avut program de vizita stabiliti pt ca la divorț a uitat sa ceara
Da, este posibil.Aveţi autoritate părintească unică? Cum l-aţi scos pe copil din ţară? Cu acordul tatălui pentru vacanţe sau tatăl a fost de acord cu emigrarea?
În funcţie de răspunsul la aceste întrebări, soluţia poate să difere.
Ordonanta de a parasi tara si a va stabili in alta parte sau doar de a iesi din tara?
Pentru ca daca nu v-a dat permisiunea de a va stabili in alta parte si la domiciliu figureaza adresa din tara, va trebui sa aduceti copilul din 2 in 2 saptamani sau aveti o mare problema.
Nu inteleg, ordonanta de a va stabili cu minorul in alta tara sau ordonanta pentru iesiri repetate pe o perioada de un an? Puteti sa ne scrieti aici sentinta?