avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 777 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Program vizita
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Program vizita

Buna ziua printr-un proces pt pe care l-am câștigat în august am putut sa imi scot copilul din țară și sa il aduc in Austria unde l-am înscris la scoala este in clasa 1 numai ca tatăl acum sa hotarat sa isi ceară drept de vizita din 2 in 2 săptămâni este posibil ca judecătorul sa admită astfel de cerere ?adica copilu sa fie plimbat asa mereu precizez ca tatăl până acum nu a avut program de vizita stabiliti pt ca la divorț a uitat sa ceara
Cel mai recent răspuns: When , utilizator 12:27, 3 Noiembrie 2018
Admite acțiunea formulată de de reclamată .........in contradictoriu cu pârâul .........dispune suplinirea acordului ....... in vederea emiterii pașaportului simplu sau electronic pentru minora .......si pt ca minora sa poata călători în Austria localitatea Graz pe o perioadă de un 1 de la data rămânerii definitive a prezentei sentințe. Obliga aparatul către reclamată la plata sumei..
Doamnă, aveţi o MARE problemă , unica dvs. şansă de a mai sta o vreme în Austria este să tergiversaţi cât de mult procesul. Dacă tatăl a cerut prin Ordonanţă Preşedinţială, atunci în 2 luni fie vă întoarceţi acasă. fie faceţi naveta Austria - Romania cu copilul. Mai mult, peste un an, când domnul iar va refuza să semneze declaraţia la notar, în procesul de suplinire va demonstra că dvs. aţi minţit, că nu aţi dorit doar vizite în Austria, ci aţi schimbat domiciliul copilului fără acordul lui.
Unica soluţie să vă puteţi stabili în Austria cu copilul este să vă înţelegeţi cu fostul soţ, poate vrea bani ca să-şi dea acordul.
Va multumesc tocmai am vb cu avocatul meu si ma lămurit el noi deja aveam pe rol proces pt schimbarea domiciliului al minorei
Nu va ajuta, pana se solutioneaza procesul de fond domnul va primi program de vizita prin ordonanta presedentiala pe care daca nu o respectati, adica sa aduceti copilul la 2 saptamani in tara atunci va atarna foarte greu la schimbare domiciliu minor.
Dumneavoastra ati mintit in instanta.
Singura ati mentionat ca aveti un proces pe rol pentru schimbare domiciliu minor pe care insa l-ati schimbat inainte ca acesta sa fie finalizat. Ati plecat si v-ati mutat cu copilul inainte sa exista o sentinta definitiva. Acesta este adevarul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acte personale - pașaport pentru minor care locuiește în străinătate Loryley Loryley Buna seara. Am si eu o întrebare. Locuiesc în Austria, am avut o relație cu cineva din care rezultă si un copil . Tatăl copilului a plecat în Germania. ... (vezi toată discuția)
Cum trebuie sa depun o ordonanta presedintiala aimetti aimetti Buna ziua, Prietena mea actuala este casatorita in continuare cu sotul ei dpdv legal, dar el a plecat din casa si a lasat-o balta cu copilul si nu vrea sa ... (vezi toată discuția)
Suplinirea acordului Enache Ana Enache Ana Bună dimineața acum 3 luni am dat in judecată tatăl fetiței mele pt ca nu era de acord sa părăsesc țara si instanta a fost de partea mea problema este ... (vezi toată discuția)