avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1046 soluții astăzi

Mâine, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Înscrisuri Carnet munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Înscrisuri Carnet munca

Buna ziua. Am rugamintea de a mi da un sfat la urm problema. Intr o institutie bugetara in carnetul de munca incepand cu data de 01.01.2010 s a facut o înscriere de " reincadrat conform Legii cadru 330/2009". Din păcate s a trecut functia dar s a uitat trecerea salariului . Omul trebuie sa se pensioneze anul viitor...cum se poate face "corectura" avand in vedere ca s au scanat carnetele de munca? Se elibereaza o adeverința de la 01.01.2010 la 01.01.2011? Conteaza si declarațiile depuse? Ce anume va trebui atasat la dosarul de pensionare? Multumiri si respecte!
Ultima modificare: Vineri, 2 Noiembrie 2018
Antony.antony, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 14:58, 2 Noiembrie 2018
Se poate elibera o adeverinta cu salariul pentru acea perioada dacă în carnet nu se poate face corectura respectiva.
Ultima modificare: Vineri, 2 Noiembrie 2018
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Aplicarea legii 118/ 2010 la bugetari Ganusha Ganusha buna ziua va rog sa ma ajutati sa inteleg daca se poate in ce mod si in ce conditii se aplica legea 118/2010 \"Cuantumul brut al ... (vezi toată discuția)
Salariu mai mic in 2010 fata de decembrie 2009 sebastian. sebastian. Este corect c-a dupa legea unica de salarizare sa am un salariu mai mic decit in luna decembrie 2009,desi Legea cadru 330/2009 garanteaza salaratiilor ... (vezi toată discuția)
Vechime munca elenazan elenazan Daca am lucrat pana anul trecut legal 25 ani ,am cartea de munca acasa , acum 3 luni m-am angajat legal , cine imi trece datele din cartea de munca in REVISAL ... (vezi toată discuția)