Buna seara,
In cursul anului 2017 am cumparat din magazinul Flanco un laptop, dar surpriza certificatul de garantie este de un an. Sin cate stiu garantia la eceste produse este de doi ani. Ce se poate face in continuare?
daca produsul a facut parte din categoria resigilatelor, garantia este redusa. contrar, solicitati repunerea garantiei in termenul corect. sa inteleg ca tocmai vi s-a stricat?
Produsul nu a facut parte din categoria resigilatelor. Din fericire nu sa stricat, dar am participat la o discutie pe aceasta tema, nestiind ca perioada de garantie trebuie sa fie de minim 2 ani. Am verificat cand am ajuns acasa si am constatat acest lucru.
Produsul nu a facut parte din categoria resigilatelor. Din fericire nu sa stricat, dar am participat la o discutie pe aceasta tema, nestiind ca perioada de garantie trebuie sa fie de minim 2 ani. Am verificat cand am ajuns acasa si am constatat acest lucru.
Anulare comanda
andrei_70
Pe data de 03.06.2020, am fost la un magazin Flanco , pentru a achizitiona o masina de spalat. Cand am ajuns acasa, am vrut sa arat unui prieten ce masina am ... (vezi toată discuția)