avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 457 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general SRL fara activate necesita casa de marcat?
Discuție deschisă în Contabilitate în general

SRL fara activate necesita casa de marcat?

Am un SRL fara activitate (declaratii depuse cu zero) si fara punct de lucru (doar sediu). Am nevoie de casa de marcat fiscala dupa noile cerinte - sau doar din momentul din care o sa am un punct de lucru si o sa incep activitatea. Mentionez ca aceasta nu o sa incepa in urmatoarele luni, deci nu vad rostul. Exista posibilitatea sa nu o incep de loc, de aceea nu vreau sa o achizitionez degeaba. Multumesc.
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 17:08, 4 Noiembrie 2018
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Doar cand veti incepe activitatea doar atunci va va trebui casa de marcat fiscalizata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

De ce acte am nevoie? ralucutzan ralucutzan buna ziua!am avut un o optica medicala in oras pe care am inchis o pentru ca nu a mers,am firma,am casa de marcat,aparatele,si vreau sa deschid duminica langa ... (vezi toată discuția)
Fiscalizare casa de marcat mirunadinu mirunadinu Voi cumpara o casa de marcat ambulanta. Unde o fiscalizez la sediul social sau la punctul de lucru? (vezi toată discuția)
Folosirea casei de marcat in mai multe locatii instamintirea instamintirea Stimati Domni/Doamne De curand am infintat un SRL. Am cumparat o casa de marcat portabila si trebuie sa o inregistrez. Am incercat sa ma documentez de pe ... (vezi toată discuția)