avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1083 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... CM dupa CCC
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

CM dupa CCC

Buna ziua! Doresc sa intru in Concediu Medical la doar 3 saptamani dupa Concediu Crestere Copil! Spuneti-mi va rog daca se poate, si daca da, de ce acte am nevoie in afara de Fisa de Concediu Medical! Nu este suficient pt Angajator decizia cu cuantumul indemnizatiei? Multumesc
Cel mai recent răspuns: Mirela Savulescu , utilizator 09:09, 4 Noiembrie 2018
Buna ziua.
Da, este posibil sa aveti medical dupa CCC.
Angajatorului ii trebuie baza de calcul pentru medical. Obtineti o adeverinta cu veniturile pe ultimele 6 luni de la agentia de plati sociale.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu medical AndreeaCristina03 AndreeaCristina03 Buna ziua, lucrez din februarie 2018 la firma in luna septembrie am avut 6 zile de concediu medical , mi-sa spus ca nu poate fi platit deoarece nu am stagiul ... (vezi toată discuția)
Calcul concediu medical dupa ccc florenta_22 florenta_22 Buna ziua, Care este formula calcularii concediului medical 85 % dupa revenirea din concediu crestere copil? Multumesc! (vezi toată discuția)
concediu medical antoniax antoniax buna ziua, spuneti-mi va rog cum trebuie sa procedez in urmatoarea situatie: m-am intors din CCC in 12 aprilie 2014 dar luna viitoare va trebui sa stau in CM ... (vezi toată discuția)