avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1126 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... BUN PROPRIU
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

BUN PROPRIU

Buna seara! Am achizitionat o garsoniera , in contractul de vanzare cumparare fiind trecuti ambii soti plata acesteia facandu se de catre mine, sotia, din banii proveniti dintr o despagubire morala, putand dovedi acest lucru. Poate fi considerata garsoniera un bun propriu al meu, al sotiei?
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 11:40, 5 Noiembrie 2018
Daca veti dovedi că banii provin din daunele morale veti obtine in instanța ca este bun propriu.
pacat ca nu ati facut actele astfel incat sa fie intabulat ca bun propriu de la bun inceput, sa nu mai fie nevoie de partaj.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Partaj imobil FLORINTACHE FLORINTACHE Buna seara, De curând s-a finalizat procesul de divort. As dori sa introduc o actiune de partaj pentru apartament insa situatia e urm: -Mama mea a vandut ... (vezi toată discuția)
Am cumpărat recent o casă cu banii obținuți din vânzarea alteia, pe care o aveam dinainte de căsătorie. are soția dreptul la o cotă din ea la un eventual partaj? srni69 srni69 Sint casatorit de 3 ani, acum 4 luni am cumparat o casa din banii obtinuti din vanzarea altei case dobindite inainte de casatorie. Plata s-a facut din contul ... (vezi toată discuția)
Partaj bunuri comune hadrian74 hadrian74 Buna ziua, sunt divortat de sotie din anul 2011, iar aceasta acum doreste si procesul de partaj astfel ca; detinem impreuna un apartament achizitionat in anul ... (vezi toată discuția)