avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 665 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Cum scap? Am fost prins cu numere expirate
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Cum scap? Am fost prins cu numere expirate

Precizez ca sunt plecat din tara ce se intmpla daca nu ma prezint cine a mai trecut rezezolvare
Angajați avocat ca sa vada ce este cu dosarul si sa va apere corespunzător.
Dacă procurorul vede ca aveti avocat care se va interesa de caz va poate fi de ajutor.

Dacă situația o permite ati putea scăpa si de condamnare.
Ultima modificare: Luni, 5 Noiembrie 2018
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat
Daca nu va prezentati riscati sa fiti trimis in judecata si condamnat.
Renunţarea la urmărirea penală este atrasă de lipsa interesului public în urmărirea faptei, în condiţiile în care interesul public este analizat potrivit art. 318 alin. (2) C. proc. pen. în raport de conţinutul faptei şi împrejurările concrete de săvârşire, modul, mijloacele de săvârşire, scopul urmărit, urmările produse sau care s-ar fi putut produce, eforturile organelor de urmărire penală pentru desfăşurarea procesului (element distinct de renunţarea la aplicarea pedepsei), atitudinea procesuală a persoanei vătămate (element distinct de renunţarea la aplicarea pedepsei), existenţa unei disproporţii între cheltuielile procedurii şi gravitatea urmărilor infracţiunii (element distinct de renunţarea la aplicarea pedepsei), persoana infractorului, conduita anterioară săvârşirii infracţiunii, eforturile depuse pentru înlăturarea sau diminuarea consecinţelor infracţiunii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Tentativa furt YsteB YsteB Recent am avut o tentativa de furt a unui produs de 60 de RON dintr-un magazin, am fost prins si dus la sectia de poliție si am dat declaratie si bunul a fost ... (vezi toată discuția)
Bună ziua, acum un an de zile am făcut o prostie.. am vrut ... Alexandru9726 Alexandru9726 Bună ziua, acum un an de zile am făcut o prostie.. Am. Vrut sa iau o pereche de casti dintr-un magazin, am fost prins, am fost dus la. Politie, mi s-a luat ... (vezi toată discuția)
Cai de atac dupa hotararea din camera preliminara barandaniel barandaniel buna ziua in cazul in care judecatorul mentine in hotarare motivele procurorului si respinge plangerea pe anumite considerente... ce cai de atac mai are o ... (vezi toată discuția)