avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 861 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Ridicare litigiu pe casa
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Ridicare litigiu pe casa

Cum se procedeaza dupa ce am platit partea fiecarui mostenitor, in urma unei hotarari judecatoresti. Mentionez ca plata am facut-o cu mandat postal la recomandarea avocatului.Am fost la OCPI si mi s-a spus ca nu pot ridica litigiul cu dovada platii cu mandat postal. Ce trebuie sa fac?
Cel mai recent răspuns: oanastnc , utilizator 17:50, 6 Noiembrie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Solicitati document justificativ de la persoana beneficiara a sumelor achitate prin mandat
Confirmarea de primire a banilor prin mandat postal nu se considera document justificativ?
Va rog frumos sa imi spuneti daca confirmarea de primire a banilor reprezinta document justificativ.Daca acestea nu reprezinta documente justificative, ce acte sunt considerate astfel si care este calea legala pe care trebuie sa o urmez? Imi cer scuze pentru insistente si necunoastere, dar imi doresc o opinie profesionista,obiectiva si impartiala. Va multumesc si astept un raspuns de la dumneavoastra.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Restante asociatie popacorina popacorina Buna ziua, ma numesc Popa Corina, nu stiu daca scriu unde trebuie, dar as avea o intrebare in legatura cu o restanta la intretinerea la bloc: presedintele ... (vezi toată discuția)
Am cumparat un apartament prin licitatie. proprietarul anterior ... bbalazs51 bbalazs51 Am cumparat un apartament prin licitatie. Proprietarul anterior a avut o datorie mare la asotiatie, de acea presedintele asotiatiei refuza sa ia si mine in ... (vezi toată discuția)
Cum platesc cheltuielile de judecata spotty_1001 spotty_1001 Instanta a decis plata de cheltuieli de judecata catre fosta sotie. Care ar fi modalitatea de plata cea mai potrivita, tinind seama de faptul ca as vrea sa ... (vezi toată discuția)