avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 113 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Am notificat banca să nu-i elibereze bani mamei, care ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Am notificat banca să nu-i elibereze bani mamei, care are Alzheimer, decât în prezența unui membru al familiei și acum nu putem retrage bani. Îi poate banca bloca contul?

In nurma diagnosticului de Alzheimer al mamei mele, am notificat banca sa nu-i elibereze mamei bani din cont decat in preyenta unui membru al familiei pana la obtinerea calitatii de curator pentru una din fiice. Avand nevoie de bani ne-am preyentat la banca si ni s-a refuzat extragerea sumei din cont. Banca poate bloca contul mamei mele?
Ultima modificare: Miercuri, 7 Noiembrie 2018
Manuela Rășină, administrator
Am inteles, nu e ceva nou, mergeti pe repede inainte cu procesul de punere sub interdictie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Extras cont bancar geoconda77 geoconda77 Sunt mostenitor al tatalui. Mama inca traieste. In timpul vietii tatalui meu, mama a constituit, pe numele ei, mai multe conturi, in care a depus bani din ... (vezi toată discuția)
Depozit la o banca, mostenire olga2011 olga2011 un prieten de-al meu are citeva depozite in lei la o banca., ar dori ca dupa decesul lui aceste sume de bani sa nu faca obiectul succesiunii sa-i lase ... (vezi toată discuția)
Niște rude mi-au internat mama într-un azil fără ca eu să știu, am găsit-o doar cu ajutorul poliției. cum pot obține dreptul de tutore? Liliabdela Liliabdela Am mama cu diagnosticul de Alzheimer, internată într-un azil de bătrâni de niste rude binevoitoare fără ca eu, singura ei fiică, să pot să mai aflu ... (vezi toată discuția)