avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 438 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Chitanta de mana-titlu de proprietate
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Chitanta de mana-titlu de proprietate

Buna seara,
De 20 de ani lucram un pamant pe care l-am luat cu chitanta de mana Platim impozit si luam subventia de la APIA. Proprietarul ( de la care am luat pamantul) a decedat.
Cum putem sa ne facem titlu de proprietate pe el?
Multumim!
Cel mai recent răspuns: raluk0207 , utilizator 21:12, 5 Noiembrie 2018
Contactați moștenitorii și după ce își dezbat succesiunea, încheiati din nou vânzarea, legal, la notar.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Titlu de propietate bkk bkk Buna ziua,am si eu o problema ,in anul 1997 am cumparat 1 ha de pamant arabil,am facut cu propeitarul pamintului o chitanta de mana si a ramas sa perfectam ... (vezi toată discuția)
Cum pot afla cine îmi ia subvenție de la apia pe pământurile moștenite? giv giv Buna ziua. Am mostenit diverse suprafete de teren de la tatal decedat si de la fratii bunicului cand mostenitorii acestuia au dezbatut mostenirea prin ... (vezi toată discuția)
Chitanta de mana stefanstr stefanstr Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu o informatie, am achizitionat un teren in 1993 prin chitanta de mana de la 3 proprietari cu 2 martorii, cum pot sa intru in ... (vezi toată discuția)