avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 476 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... constructie casa
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

constructie casa

vecin construieste o casa p+1 cu geamuri mari spre propietatea mea ,fiind actualmente teren fara constructii,iar deasupra geamurilor a construit balcon distanta dintre acestea si gardul despartitor fiind sub 50cm.a mai construit fosa septica chiar in gardul despartitor ,avand posibilitatea sa o pun in alt loc dar nu a vrut pe motiv ca baiatul meu nu a fost de acord sa le vanda suprafata de 500mp pe care este propietar distanta dintre casa si gard este se 1,13 cm propietarul casei este sustinut de arhitectul primariei,care fiu i-a facut proiectul si din auzite nu prevede balcoane spre propietatea noastra.la sesizarea arhitectului de catre noi raspunsul a fost "ce o sa-mi faceti'
Cel mai recent răspuns: Cristina Paisa , Avocat 11:04, 6 Noiembrie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Puteti sa il actionati in instanta, sa solicitati desfiintarea balconului si/sau a ferestrelor de vedere la mai putin de 2 m, si fosa septica la mai putin de 60 cm.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Limita legala in constructii marysa marysa Va rog sa-mi spuneti unde gasesc reglementata distanta la care se poate construi zidul unei case fata de de gardul vecinului, avand in vedere ca nu vor ... (vezi toată discuția)
Probleme cu obtinerea autorizatiei de constructie danielcid danielcid Buna ziua, Am un teren care are latimea de 14 m, pe care vreau sa construiesc o casa cu latimea de 8 m. Am primit certificatul de urbanism in care scrie ca ... (vezi toată discuția)
Distanta intre casa vecinului si gardul dintre noi cristisorin cristisorin Buna ziua! As vrea sa stiu ce distanta trebuie sa fie intre casa vecinului si gardul care ne desparte, vecinul meu tocmai si-a construit o casa de la ... (vezi toată discuția)