avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 850 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Contestatie pv politia locala
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Contestatie pv politia locala

Buna ziua. Astazi am primit de la postas un pv verbal in care scrie ca '' subnumitul a adus prin intermediul mijloacelor electronice (email) expresii jignitoare la adresa angajatiilor institutiei publice pol locala sibiu.
Precizez ca le am dat un mail in care am speciticat numarul masini si ca a fost lovita cand a fost ridicata(am vazut o ulterior dupa ce am plecat din sibiu lovitura..!) totul spus frumos. Dupa 1 luna le ma multumit ca nu mi au raspuns dupa 30 de zile si ca nu ma asteptam oricum la altceva de la niste incompetenti) de pe mailul meu.. Amenda a venit pe numele tatalui meu. Probabil din cauza nr de inm.
Cum pot contesta asta? Este mailul spatiu public? Este '' incompetent'' o jignire? Nu mi ai raspuns mailului dar amenda au trimis o. Mi se pare incredibil. Pv nu are martor' 'persoanele de fata refuza calitatea de martor' '
Cel mai recent răspuns: rares12 , utilizator 12:58, 6 Noiembrie 2018
Buna ziua,
Contestati PV la judecatoria sibiu in termenul legal.
Ultima modificare: Marți, 6 Noiembrie 2018
Gabriel Klein Kiritescu, utilizator
Si ce pot aduce ca si argument?

Av. Gabriel Klein Kiritescu a scris:

Buna ziua,
Contestati PV la judecatoria sibiu in termenul legal.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Limitele clare ale insultei, jignirii și calomniei care sunt ... Hobitzi Hobitzi Limitele clare ale insultei, jignirii și calomniei Care sunt mai concret limitele în discuții publice și cum e bine să procedăm, când disputa este ... (vezi toată discuția)
Lovire - pedeapsa strumful strumful Buna ziua, Acum cateva saptamani am iesit intr-o seara in club, am baut ceva pana am fost ametit destul de bine.Si inauntra am avut o mica altercatie cu ... (vezi toată discuția)
Caine calcat de masina pe drum Mario12mxl Mario12mxl Buna ziua. Suntem o familie de 4 persoane plecam dimineata la servici cu masina toti patru si ne intoarcem dupa masa acasa. mentionez ca locuim intr-un sat ... (vezi toată discuția)