Buna ziua. Astazi am primit de la postas un pv verbal in care scrie ca '' subnumitul a adus prin intermediul mijloacelor electronice (email) expresii jignitoare la adresa angajatiilor institutiei publice pol locala sibiu.
Precizez ca le am dat un mail in care am speciticat numarul masini si ca a fost lovita cand a fost ridicata(am vazut o ulterior dupa ce am plecat din sibiu lovitura..!) totul spus frumos. Dupa 1 luna le ma multumit ca nu mi au raspuns dupa 30 de zile si ca nu ma asteptam oricum la altceva de la niste incompetenti) de pe mailul meu.. Amenda a venit pe numele tatalui meu. Probabil din cauza nr de inm.
Cum pot contesta asta? Este mailul spatiu public? Este '' incompetent'' o jignire? Nu mi ai raspuns mailului dar amenda au trimis o. Mi se pare incredibil. Pv nu are martor' 'persoanele de fata refuza calitatea de martor' '
Lovire - pedeapsa
strumful
Buna ziua,
Acum cateva saptamani am iesit intr-o seara in club, am baut ceva pana am fost ametit destul de bine.Si inauntra am avut o mica altercatie cu ... (vezi toată discuția)