avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 417 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... adeverinta venituri nete
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

adeverinta venituri nete

Buna seara!
Va rog sa ma ajutati cu un sfat.Am o colega care lucreaza cu norma intreaga la aceasi societate cu mine si un contract de munca cu timp partial de lucru de 2 ore la o alta firma.La 1 dec intra in concediu de matarnitate si doreste sa incheie tot atunci CM la societatea cu timp partial prin art 55 lit b. In acest caz ea mai poate obtine o adeverinta cu venituri nete din partea din partea societati unde a avut CIM cu timp partial si care sa-i fie accesubila la calcularea indemnizatiei de crestere copil?Altfel cum ar trebui sa procedeze?
Multumesc mult!:">
Cel mai recent răspuns: rocriss , utilizator 19:33, 14 Noiembrie 2009
Bineinteles ca poate, iar societatea este obligata sa ii elibereze o astfel de adeverinta! Mult succes!
Angajatorul este obligat sa elibereze adeverinta solicitata.
1. Daca la 1 decembrie intra in concediu de maternitate (adica cel de 126 de zile), poate duce copii legalizate de pe certificatele de concediu medical si la al doilea loc de munca. Astfel va primi indemnizatia de 85% din salariu de la ambele locuri de munca. Daca cere incetarea contractului de munca inainte de efectuarea celor 126 de zile nu are decat de pierdut.
2. Cand depune dosarul pentru concediu crestere copil trebuie sa duca adeverinta si de la locul de munca unde lucreaza 2h.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu crestere copil irinacosiba irinacosiba Buna ziua! Am urmatoarea situatie:am o salariata care are functia de baza la mine la firma(8 h) si mai este angajata la alta firma cu program de 4h pe zi. In ... (vezi toată discuția)
Pot beneficia de cele 126 zile de concediu de maternitate? ela_b84 ela_b84 Buna ziua, situatia mea este urmatoarea: sunt insarcinata in 6 luni si de la 4 luni si jumatate sunt in concediu fara plata. Mentionez ca la data nasterii as ... (vezi toată discuția)
Concediu medical si prenatal cris80 cris80 Buna seara! Am si eu o dilema: anul trecut in decembrie 2007 mi-am luat 28 zile de concediu medical(04-31-12.2007).In anul 2008 luna iunie am ramas ... (vezi toată discuția)