Buna-ziua. Pe data de 26.09.2018 impreuna cu alti 26 de proprietari am depus o cerere la presedintele blocului in care solicitam o serie de raspunsuri cu documente justificative asupra unor cheltuieli ale blocului. Acesta petitie am depus-o la presedintele blocului in scris dar numarul de inregistrare l-am primit abia dupa 2 zile. Noi am mentionat verbal faptul ca raspunsul sa fie dat doar la unul dintre solicitanri si acesta sa ii informeze pe ceilalti.Luna aceasta pe data de 06.11.2018 am primit toti semnatarii un aviz de la posta ca avem un colet de ridicat si tot in aceeasi zi s-a afisat si intretinerea cu rubrica separata cu costuri suplimentare de 67 de lei pentru cei care au semnat cererea. Este legal asa ceva mai ales ca termenul legal de 30 de zile a fost depasit? Va multumesc.
Posibil ca in suma respectiva sa se regaseasca si contravaloare copii ale documentelor justificative solicitate
Dispozitia in vigoare prevede concret ca proprietarul care solicita copii ale unor documente ale asociatiei de proprietari are obligatia sa achite contravaloare multiplicare
Fara a cunoaste concret continutul coletelor numarul de documente continute,este hazardat a ne pronunuta asupra temeiiciei sumei impuse
Daca s-a expediat colet cu valoare declarata de catre expeditor,posibil ca suma sa fie temeinica de vreme ce exista document justificativ emis de catre oficiul postal
Privitor la termen ,luati in considerare zilele lucratoare