avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 185 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... referitor credit
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

referitor credit

Am girat in 2008 o persoana care a luat un imprumut la BANKPOST. Persoana nu a platit creditul si in anul 2013 m-a dat in judecata banca si am fost executat silit in urma unei sentinte de la judecatorie . Am terminat de platit creditul prin oprire pe stat. Acum, in luna octombrie 2018 ma suna de la salarii ca a venit din nou o executare silita , de la o firma de recuperare. Am citit hartia in care scrie cum ca am girat aceeasi persoana , tot la BANKPOST, in aceeasi zi, 11.08.2008, numai ca contractul de credit are cu totul alt numar. De la salarii mi s-a spus ca ar fi trebuit sa fiu citat de firma de recuperare dar cum eu nu mai locuiesc la adresa din buletin i-am spus ca nu stiu nimic. Intrebarea mea este cum sa dau de urma acestui contract de credit de care nu stiu nimic, de unde anume sa incep sa caut pentru ca eu am semnat un singur contract ? Nu stiu nimic de cel despre care vorbeste firma de recuperare
Cel mai recent răspuns: inea , utilizator 18:30, 6 Noiembrie 2018
Puteți formula contestație la executare împotriva executării silite in ceea ce privește al doilea dosar de executare. Prin contestația la executare puteti solicita instantei să pună în vedere executorului judecătoresc să depună la dosarul cauzei copie după dosarul de executare, dosar de executare în care se află și presupusul contract de credit. Succes!
Cu considerație,
Av. Olteanu Ionuț
multumesc! o sa incerc, dar de la salarii mi -a spus dna ca a trecut termenul de contestatie ca si la ea a ajuns tarziu hartia si ca pana una alta trebuie sa platesc , ea spune ca trebuie sa fie o eroare undeva.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxa copiii dosar executare silită unde se plateste boggieuk boggieuk Am facut contestație la o executare silita...am primit acasă citatie sa plătesc o sumă de 170 lei pentru copiii dosar...precizez ca eu nu am facut aceste ... (vezi toată discuția)
Executare silită pentru un credit achitat integral în 2010. ce pot face în această situație? Necunoscut1996 Necunoscut1996 Buna seara as avea o nelamurire. In urma cu 13 ani am facut un imprumut de nevoi personale la o banca. Am terminat de achitat in 2010 creditul. Ieri am primit ... (vezi toată discuția)
Ce drepturi are un debitor cand dosarul sau ajunge la o firma de recuperare creante? dariahro dariahro Buna ziua!Am mare nevoie de un sfat avizat! In 2008 sotul meu a luat un credit de la o banca, in franci elvetieni.77.000 de franci pe 30 de ani cu 6% ... (vezi toată discuția)