avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 541 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Taxa copiii dosar executare silită unde se plateste
Discuție deschisă în Executare silită

Taxa copiii dosar executare silită unde se plateste

Am facut contestație la o executare silita...am primit acasă citatie sa plătesc o sumă de 170 lei pentru copiii dosar...precizez ca eu nu am facut aceste copii ...vreau sa platesc această taxa dar nu stiu unde instanța nu a precizat cum sa o platesc si unde sa o platesc?
Ultima modificare: Sâmbătă, 17 Noiembrie 2018
boggieuk, utilizator
Cel mai recent răspuns: Ionuț Olteanu , Avocat 17:39, 17 Noiembrie 2018
Taxa pentru copierea dosarului de executare silita se achita in contul biroului executorului judecătoresc care a început executarea silita. Numărul de conducere îl găsiți și în antetul de pe adresele (somații, proptire etc.) care v-au fost comunicate de executor.
Cu considerație,
Av. Olteanu Ionuț

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Referitor credit inea inea Am girat in 2008 o persoana care a luat un imprumut la BANKPOST. Persoana nu a platit creditul si in anul 2013 m-a dat in judecata banca si am fost executat ... (vezi toată discuția)
Executare imobiliara pt cheltuieli de judecata barbup barbup Sotul meu a pierdut un proces avut cu sora sa. Instanta i-a stabilit in sarcina sa achitarea cheltuielilor de judecata in valoare de 2500 lei. Executorul ... (vezi toată discuția)
Timbru de mediu Muresan_mariana77@yahoo.com Muresan_mariana77@yahoo.com De ce nu mi se achită timbru de mediu achitat în ianuarie 2014 am decizie civilă definitivă și executorie din aprilie 2017 si cerere ANAF octombrie 2017 ... (vezi toată discuția)