avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 571 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... PARTAJ
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

PARTAJ

Creantele nascute in timpul casatoriei pot face obiectul partajului. Dar daca unul din soti isi asuma aceste creante ??
Cel mai recent răspuns: Liliana Gradinaru , Avocat 15:39, 8 Noiembrie 2018
Evident ca vreau sa le iau eu . Defapt sunt pe numele meu. Pe ea vreau sa o scot din aceasta chestiune . In cadrul procesului de divort sa stabilit strict divortul si domiciliul copiilor. Partajul nu a fost facut. Urmeaza acuma. Dar chestiunea creditelor doresc sa ramana strict la mine fara a o implica pe dansa. Multumesc
Ultima modificare: Miercuri, 7 Noiembrie 2018
familistu, utilizator
Pai si nu e strict la dv., pe hartie, fara a o implica pe ea? Nu prea inteleg ce doriti, imi e neclar.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Locuiesc in strainatate si sunt in proces de divort; eu si sotul avem un credit de nevoi personale cu ipoteca,eu sunt titulara creditului iar sotul este coplatitor; maramaramara maramaramara Sotul nu vrea sa-mi acorde divortul fara a avea o garantie oficiala ca voi continua sa platesc creditul; ce este de facut? Va trebui sa merg in tara sa vorbesc ... (vezi toată discuția)
Partaj si credit ipotecar white55511 white55511 e chemata si banca in instanta in cazul unui partaj al unui apartament la care exista credit ipotecar?Doar prin partaj se pot retrage coplatitorul si girantul ... (vezi toată discuția)
Divorț. poate prelua unul dintre soți ratele la creditul imobiliar făcut în timpul căsătoriei? mariaevelina mariaevelina Buna ziua, Eu si sotul suntem in proces de divort, la ultima infatisare am convenit ca divortul sa fie prin acord. Avem un copil minor de trei ani si un ... (vezi toată discuția)