avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 702 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Despre cos de fum la bloc
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Despre cos de fum la bloc

Am voie sa pun un cos de fum de la parterul unui bloc pina deasupra blocului?????
Cel mai recent răspuns: Kevinrobert , utilizator 22:11, 7 Noiembrie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Pe langa acordul vecinilor obligatoriu aveti nevoie de acordul asociatiei de proprietari care gestioneaza si raspunde pentru administrarea partii comune de imobil de locuit in comun
Am si aprobare de la asociatia de locatari .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua as avea nevoie de un sfat, la parterul blocului unde ... Aysel B Aysel B Buna ziua As avea nevoie de un sfat, la parterul blocului unde stau parintii mei apartamentul este inchiriat, proprietarii locuind in strainatate de cativa ... (vezi toată discuția)
Întrebare - suplinire acord pizzerie la parter Kevinrobert Kevinrobert Buna dimineata! Am un spatiu comercial la parterul unui bloc. Am aviz de construire a unui cuptor de Pizza ,am si actele pentru firma dar vecinul de la ... (vezi toată discuția)
Pot desființa un cos de fum la bloc? Ralucamona Ralucamona Buna! Am cumpărat un apartament, situat la et. 1 al unui bloc cu încălzirea pe lemne. As vrea sa desfiintez coșul de fum din baie si bucătărie, pt mai ... (vezi toată discuția)