avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 645 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Decizie de impunere 2017
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Decizie de impunere 2017

Mai sunt persoane care nu au primit decizia de impunere pe 2017? Termenul legal a fost 30 Octombrie.
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 12:04, 7 Noiembrie 2018
Acesta era termenul in care trebuia sa le prelucreze si sa le emita ei, nu si cel in care sa le primiti acasa. Daca va grabiti, mergeti la posta si intrebati daca cumva nu a venit postasul cu plicul si nu v-a gasit acasa caci au mai fost cazuri. Daca nu, mergeti la finante si cereti sa va listeze ei o copie, caci sa va dea.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Repunere în termenul de apel HarangusDaniel1969 HarangusDaniel1969 Bună ziua. Am primit o sentință judecătorească de la instanța pe fond în data de 30 octombrie 2023.Data postei este 26 octombrie 2023 Poștașul titular ... (vezi toată discuția)
Decizia de impunere PsihologSaracescuMonica PsihologSaracescuMonica Buna ziua! Ce este de facut in cazul in care nu am primit inca decizia de impunere? Pot merge la ANAF sa-mi spuna ei cat am de platit, si in consecinta sa ... (vezi toată discuția)
Cum platesc impozitul pe venit si cass fara decizie de impunere banu20 banu20 cum platesc impozitul pe venit si CASS fara decizie de impunere de la Finante?Am fost la ghiseu si mi s-a spus ca s-a trimis scrisoare recomandata asa ca sa ... (vezi toată discuția)