avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1059 soluții astăzi

Miercuri, 29 ianuarie, are loc evenimentul: Noutăți fiscale 2025 din perspectivă contabilă: Sesiune cu Cristian Rapcencu. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Deducere salar ptr copii aflați în întreținere
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Deducere salar ptr copii aflați în întreținere

Fiica mea are 2 copii și cu toate că a adus actele necesare ptr a i se face deducerea la salar ptr ei , nu a regăsit- o pe fluturașul primit.Ce poate face , ca să primească acest drept?
Cel mai recent răspuns: elenazan , utilizator 11:54, 7 Noiembrie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Poate are venitul brut mai mare de 3600 lei si nu beneficiaza de deducere sau venitul este prea mic si nu mai este posibil.
Ultima modificare: Miercuri, 7 Noiembrie 2018
elenazan, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Deducere impozit pt copil AndreeaIB AndreeaIB Buna ziua Va rog sa-mi spuneti cum se calculeaza deducerea de impozit pentru copil, cine poate sa ia (unul sau ambii parinti) si care salariu este mai ... (vezi toată discuția)
Deducere impozit pt persoana aflata in intretinere vivi23ro vivi23ro eu am nascut in septembrie , in dec sotul s a dus cu actele necesare la lucru sa treaca copilul pt deducere nici in ziua de azi nu am primit nici o deducere, ... (vezi toată discuția)
Vechime in munca si deducere personala neaguvasile neaguvasile Am o vechime de peste 21 ani si 2 copii minori in intretinere.De peste 7 ani sunt asistent personal al unei persoane cu handicap grav.Am o remuneratie de 972 ... (vezi toată discuția)