avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 566 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Apartamentul al cărui proprietar a chemat în ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Apartamentul al cărui proprietar a chemat în judecată asociația de proprietari este, sau nu, exceptat de la plata cheltuielilor cu reprezentarea juridică?

Apartamentul al carui proprietar a chemat in judecata asociatia de proprietari este sau nu exceptat de la plata cheltuielilor cu reprezentarea juridica (avocatul angajat de asociatie) ?
Ultima modificare: Joi, 8 Noiembrie 2018
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: Adam Grecu , utilizator 15:26, 7 Noiembrie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Acest tip de cheltuiala, pana la urma este o cheltuiala ce priveste toti proprietarii, deci inclusiv proprietarul care a chemat in judecata asociatia.
In tot cazul, daca proprietarul castiga in instanta, acesta o sa solicite cheltuieli de judecata, pe care va trebui la le justifice cu documente, inclusiv acea cheltuiala despre care vorbiti

Exceptiile la anumite cheltuieli se discuta si se aproba in AG a membrilor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Decontare consultanta juridica pe asociatia de proprietari PPIulia PPIulia Am chemat în judecată un vecin în calitatea sa de Președinte al Asociației de Proprietari, pentru corectarea unei hotărâri trecute abuziv în PV al unei ... (vezi toată discuția)
In ce conditii stabileste asociatia cuantum onorariu avocat gambette gambette Asociatia de proprietari este chemata in judecata intr-un proces initiat de un proprietar.Este atributia .AG sa hotarasca daca se va recurge la asistenta ... (vezi toată discuția)
Cheltuieli neaprobate KLM4 KLM4 Buna ziua, Avem situatua in care de ani de zile, președintele si administratorul pun la plata in liste de cheltuieli comune, cheltuieli neaprobate de ... (vezi toată discuția)