avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 354 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Data pensionare
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Data pensionare

Buna ziua,

As dori sa stiu, cand as putea, cel mai curand, depun o cerere de pensionare si care ar fi procentul de penalizare, avand in vedere urmatoarele date:
Data nastere: 02 August 1960
Data incadrarii in munca: 17 August 1987
Profesie: Inginer chimist
In perioada 17 august 1987 - 30 Martie 1990 am efectuat stagiatura la Intreprinderea Biosinteza Calafat, intreprindere considerata a fi incadrata in grupa a -II- de munca (nu stiu daca este corect acest lucru). De mentionat ca aceasta intreprindere nu mai exista si nici arhiva nu a fost depusa la vreo alta firma.
Din 01 Aprilie 1990 si pana in prezent, lucrez la alta companie.
Intreruperi, in perioada 17 august 1987 - 30 Martie 1990, 24 zile iar din 01 Aprilie 1990 si pana in prezent, aproximativ, 30 zile si 90 zile de somaj tehnic .
Multumesc anticipat pentru raspuns.

Alte discuții în legătură

In perioada 1985 1987 am lucrat la biosinteza calafat in cartea ... titivechilu titivechilu in perioada 1985 1987 am lucrat la biosinteza calafat in cartea de munca este trecuta vechimea dar nu si grupa 2 firma a numai exista asadar nici arhiva am ... (vezi toată discuția)
Grupa a ii-a de munca adela65 adela65 Buna ziua, Mama mea a lucrat intr-o intreprindere chimica, beneficiind de grupa a IIa de munca. In 1987 a fost pensionata de boala , in 1992 a trecut la ... (vezi toată discuția)
Problema cu grupa de munca Iliekp Iliekp Am fost angajat la S.C. CARBOSIN S.A. COPSA MICA in perioada noiembrie 1987 - martie 1994 ca inginer electrotehnist promotia 1987. Deoarece in acea ... (vezi toată discuția)