avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 476 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Nota de constatare Politie Locala Floresti
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Nota de constatare Politie Locala Floresti

Azi 7.11.2018 am gasit la stergatoare o nota de constatare pentru ca am parcat neregulamentar pe trotuar desi in zona nu sunt amenajate locuri de parcare. In consecinta scrie la observatii "foto" si ma invita la sediul Primariei Floresti in vederea intocmirii pv de contraventie si sa am doc de identitate la mine. Daca nu ma prezint poate sa-mi vina amenda acasa ? Tot citeam pe internet faptul ca nu mai au voie sa imparta invitatii,politistii locali, si ca trebuiau sa astepte la fata locului pentru intocmirea pv. Sunt bun de plata oricum ?
Cel mai recent răspuns: latka , utilizator 17:18, 7 Noiembrie 2018
Vedeți-va de treburile dvs. nu au cum sa va amendeze pentru neprezentare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amenda politia locala cluj glt2112 glt2112 Stimati consultanti, Situatia in fapt: Am parcat masina pe o strada laterala blocului in care locuiesc cu jumatate pe carosabil, si jumatate pe trotuar. Am ... (vezi toată discuția)
Parcare pe asa-zisul spațiu verde Lauritzen Lauritzen Bună ziua. As avea o intrebare legata de delimitarea sau marcarea unei zone (spațiu) verzi de lângă trotuar. Am parcat mașina între alte 2 masini . Sunt ... (vezi toată discuția)
Contestare amenda contraventionala Alexandra Elena Alexandra Elena Buna ziua, astazi am parcat de la ora 9 dimineata la 3 PM si am gasit in parbriz o comunicare de la politia locala a sectorului 1 prin care sunt chemata pentru ... (vezi toată discuția)